Onze diensten

Als zelfstandig financieel adviseur is Feikema Financieel Advies op een geheel eigen en authentieke wijze actief met uiteenlopende vormen van financiële dienstverlening. Het op persoonlijke en begrijpelijke wijze adviseren van particulieren en ondernemers op financieel gebied behoort daarbij tot de kerntaken. Aandacht, oplossingsgerichtheid, inzicht en eenvoud zijn daarbij de sleutelwoorden.

Met specialisaties op het gebied van hypotheekadvies, (echt)scheidingsadvies, pensioenadvies en inkomensadvies biedt Feikema Financieel Advies een volwaardig pakket aan financiële diensten. Benieuwd op welk gebied we je verder kunnen helpen? Ontdek het hier zelf!

Hypotheekadvies

Een huis is vaak de grootste aankoop in je leven. Daarom wordt bij Feikema Financieel Advies ruim de tijd genomen voor gedegen advies en een perfecte begeleiding van A tot Z gedurende het hele traject.

Beheer en nazorg

Elk financieel product wordt bij Feikema Financieel Advies zorgvuldig beheert. Door regelmatige updates en jaarlijks contact blijft jouw financiële situatie altijd onder de aandacht.

(Echt)scheidingsadvies

Een (echt) scheiding is een ingrijpend besluit in een mensenleven en wordt omringd met veel emotie en lastige financiële beslissingen die impact hebben op de rest van je leven. Feikema Financieel Advies behoudt de rust om de (echt)scheidingsprocedure met alle zorg en persoonlijke aandacht te behandelen.

Inkomensadvies

Hoe staat jouw financiële situatie er voor als er iets onverwachts gebeurt? Je inkomen goed verzekeren is een belangrijk aspect dat je aandacht als ondernemer of particulier verdient. Met concreet en helder advies helpen wij je ook op dit gebied graag op weg!

Pensioenadvies

Een pensioenadvies is een doorlopend proces en beweegt mee met je persoonlijke situatie. Daarom staat persoonlijk en regelmatig contact gecombineerd met gericht advies bij ons centraal.

Meer weten?

Onze oprecht persoonlijke aanpak zelf ervaren? Neem dan contact op. Aan een verkennend gesprek zijn verder geen kosten verbonden.