Over ons

Feikema Financieel Advies zet oprecht persoonlijk contact voorop

“Wat hoor ik toch vaak reacties van mijn klanten in de trant van ‘dit gaat echt mijn pet te boven’ of ‘wat een cijfers allemaal!’,” aldus Martijn Feikema van Feikema Financieel Advies uit Elst (Utrecht). “Als zelfstandig en onafhankelijk erkend financieel adviseur neem ik mijn klanten “aan de hand” mee in het complete traject en ik heb daarbij als missie om de vaak complexe financiële zaken begrijpelijk en inzichtelijk te maken. Dat doe ik door rustig de tijd te nemen om jou en je persoonlijke (financiële) situatie beter te leren kennen. Alleen dan krijg je naar mijn mening echt een goed beeld van de wensen en behoeften. Jij staat immers centraal bij elke belangrijke beslissing op financieel gebied. Of het nu advies is op het gebied van een hypotheek, (echt)scheiding, pensioen of inkomen, gezamenlijk doorlopen we een proces waarbij aandacht, oplossingsgerichtheid, inzicht en eenvoud centraal staan.”

Over ons

Royale kennis en ervaring binnen de financiële dienstverlening

“In de afgelopen 15 jaar heb ik veel relevante werkervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Eerst als specialist bij een grote bank/verzekeraar en daarna ruim 10 jaar als zelfstandig financieel adviseur bij een middelgroot assurantiekantoor. Alle opgedane kennis en ervaring vormden een uitstekende basis voor de stap die ik in het voorjaar van 2021 heb genomen. Vanaf die tijd werk ik weer als volledig onafhankelijk erkend financieel adviseur onder de naam ‘Feikema Financieel Advies’”.

Aandacht en een persoonlijke benadering staan op de eerste plaats

“Veel mensen vinden financiële zaken te complex of niet leuk waardoor deze niet de (noodzakelijke) aandacht krijgen die ze verdienen. Hierdoor is het voor velen een onderwerp dat ‘even snel tussendoor’ zonder al te veel oog voor detail wordt geregeld. Dat is jammer aangezien daardoor dikwijls mogelijkheden onbenut worden gelaten. Of er worden financiële producten gekocht waarvan men onvoldoende weet wat het eigenlijk omvat. Financiële producten zijn in mijn ogen altijd maatwerkproducten waar een persoonlijke situatie achter schuil gaat. Daarom neem ik de tijd en pak ik de rust om elk financieel traject met de juiste kennis van zaken professioneel te begeleiden. Alleen dan kan je een vaak belangrijk besluit weloverwogen en goed onderbouwd nemen. Doordat ik me oprecht verdiep in jouw situatie, weet ik binnen de kaders van de wet- en regelgeving niet alleen het beste advies te geven maar ook de meest passende producten af te sluiten tegen de beste condities. Het van A tot Z ontzorgen van de klanten staat daarbij centraal en alle communicatie verloopt in heldere en begrijpelijke taal.

Met mijn authentieke werkwijze streef ik voor al mijn klanten naar het inzichtelijk en begrijpelijk maken van elke individuele financiële situatie. Tevens zijn het beheer en de nazorg mijn speerpunten. Met een jaarlijkse update worden alle besproken zaken indien nodig geoptimaliseerd en up-to-date gehouden.”

Uniek stappenplan van Feikema Financieel Advies

“Voor alle specialisaties heb ik een speciaal stappenplan ontwikkeld waardoor ik elk traject samen met de klant van A tot Z op een goede wijze kan doorlopen. Afhankelijk van de specialisatie behandel ik in vijf of zes vooraf gedefinieerde stappen alle facetten die bij het betreffende onderwerp komen kijken.”

1

Inventarisatie/intake gesprek

Jouw wensen en doelen in kaart brengen, bepalen van jouw financiële en juridische positie

2

Analyse

Uitwerken persoonlijke gegevens in een passend advies

3

Motivatie/advies

Toelichting in een persoonlijk gesprek van het gegeven advies

4

Aanvraag en bemiddeling

Opvragen offertes, persoonlijke toelichting en controle, verzorging van eventueel benodigde verzekeringen of hypothecaire financiering

5

Beheer en nazorg

Up-to-date houden van jouw financiële situatie

Feikema Financieel Advies beter leren kennen?

“Wil je mijn oprecht persoonlijke aanpak zelf ervaren? Neem dan contact op met Feikema Financieel Advies. Je kunt een e-mail sturen, telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Ik kijk uit naar een inspirerende en langdurige samenwerking!”